Klopp keert zijn kar: "Liverpool-fans zonder ticket, blijf thuis!”

Pieter De Clerck
| 11 reacties
Klopp keert zijn kar: "Liverpool-fans zonder ticket, blijf thuis!”
Foto: © Photonews
Word fan van Liverpool FC! 1319

Er zijn 10 000 tickets beschikbaar voor de Liverpool-aanhang voor de Europa League-finale in Basel. Maar daar nam Liverpool-coach Klopp geen vrede mee. Hij riep alle fans op, ook zonder tickets, om massaal af te zakken naar Zwitserland. Uit veiligheidsoverwegingen slikt hij zijn woorden nu in.

"Basel is een mooie stad, maar het is niet klaar om al onze supporters te ontvangen", aldus de Duitse oefenmeester na de overwinning tegen Watford. "Het was niet slim van mij om iederéén uit te nodigen", besefte hij.

"Enkel mensen met een ticket mogen naar Basel gaan, anders wordt het complete chaos. Meestal moet je niet echt luisteren naar wat ik allemaal vertel, maar nu is het echt belangrijk."

Liverpool heeft een verleden...

Klopp probeert zo te vermeiden dat een scenario uit 2007 zich herhaalt. Toen speelden The Reds de Champions League-finale tegen AC Milan. Een hoopje Engelse supporters probeerde met valse tickets in het stadion binnen te geraken, wat uiteraard niet lukte. De ontgoochelde fans koelden hun woede op de politie en er ontstonden relletjes in de straten van Athene.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties