Anthuenis ziet amper één uitgesproken titelfavoriet in België

Redactie
| 29 reacties
Anthuenis ziet amper één uitgesproken titelfavoriet in België
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De Belgische competitie ligt dezer dagen even stil omdat het de beurt is aan de nationale ploegen. Zulte Waregem pakte de herfstitel in de Jupiler Pro League, maar toch ziet gewezen trainer Aimé Anthunenis slechts één uitgesproken favoriet voor de titel.

Volgens Anthuenis moet Club Brugge over enkele maanden in staat zijn om zichzelf op te volgen als kampioen van België. “Als Diaby samen met Izquierdo opnieuw zijn niveau bereikt en Refaelov keert terug, is Club Brugge voor mij de favoriet voor een nieuwe landstitel", klinkt het op de webstek van De Zondag​.

“Ik vind ook dat je Diaby en Vossen moeilijk kunt vergelijken. Die laatstgenoemde is iets beter wanneer Club dominant is in een wedstrijd en veel in de zestienmeter van de tegenstander vertoeft.”

"Vossen heeft niet definitief de bovenhand gehaald"

Aimé Anthuenis

“Diaby komt op zijn beurt beter uit de verf als hij de ruimte optimaal kan benutten. De vorm van een aanvaller hangt niet alleen af van het persoonlijke niveau, maar ook hoe men bediend wordt. Vossen heeft dus nu niet definitief de bovenhand gehaald”, besluit Anthuenis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties