Reactie Hein Vanhaezebrouck houdt zich niet in en deelt stevige sneer uit richting Club Brugge

Jeroen Deheegher vanuit Jan Breydel
| 24 reacties
Hein Vanhaezebrouck houdt zich niet in en deelt stevige sneer uit richting Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Hein Vanhaezebrouck gaf al zijn mening over de scheidsrechterlijke beslissingen in Club-Gent. Hij deelde ook nog een sneer uit naar Club Brugge.

Bij Eleven DAZN gaf Hein Vanhaezebrouck al een eerste keer zijn mening over de discutabele fases in Club Brugge-KAA Gent. Op de persconferentie achteraf kwam Vanhaezebrouck er nog eens allemaal op terug. 

Eerst over de strafschopfout op Cuypers: "Ik heb het gevraagd aan de scheidsrechter en zij vonden het geen strafschop. Cuypers wordt vastgehouden, maar Mechele trekt niet, zeggen ze. Voor mij is dat altijd een penalty. En ik ben niet alleen blijkbaar."

"De eerste penaltyfase van Club was dan blijkbaar buitenspel, dat is niet gecheckt geweest. Dat zijn zaken die de VAR moet checken en dat is niet gebeurd."

Na de persconferentie maakte het Referee Department duidelijk dat de VAR wel degelijk een buitenspellijn had getrokken en er van buitenspel van Thiago geen sprake was.

Niet herspelen

"Ik had het voor de match gezegd dat we gingen moeten opletten. Maar ik ben niet boos, ik ben nooit boos. Het heeft ook niet veel zin. Maar het gaat gewoon verder."

"Wij gaan absoluut niet vragen om de match te herspelen", deelde Vanhaezebrouck nog een sneer uit naar Club Brugge. Blauw-zwart had dat vorige week namelijk wel gevraagd na een onterecht afgekeurd doelpunt tegen KV Mechelen. 

"We hebben daar al iets te veel ervaring mee", lachte Vanhaezebrouck nog. "En het brengt toch niets op. Maar je mag jaar na jaar teruggaan wat wij al meegemaakt hebben in bepaalde matchen. Dat is du jamais vu. Dan valt dit nog mee vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties