'Club Brugge heeft eerste zomeraanwinst beet en betaalt meer dan 5 miljoen euro voor international'

'Club Brugge heeft eerste zomeraanwinst beet en betaalt meer dan 5 miljoen euro voor international'
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Een paar maanden voor de zomermercato van start gaat lijkt het erop dat Club Brugge zijn eerste versterking al beet heeft. Blauw-zwart zou een middenvelder halen bij FC Luzern.

Het reguliere seizoen is pas gedaan, tijd voor de play-offs dus. Sommige ploegen zullen nog voor de prijzen gaan, terwijl andere clubs liever voorbereiden op volgend seizoen. Dat zijn ze bij Club Brugge duidelijk van plan. 

Volgens Het Laatste Nieuws heeft blauw-zwart namelijk bijna zijn eerste zomertransfer rond. Club zou Ardon Jashari gaan overnemen van het Zwitserse FC Luzern. 

Jashari is slechts 21 jaar oud. Hij speelt al sinds zijn jeugd bij de club en werkte zich op tot kapitein. Jashari speelde in totaal al 92 wedstrijden voor de club en scoorde daarin negen keer. Hij gaf ook nog eens tien assists.

De middenvelder speelde ook al twee keer mee met de nationale ploeg van Zwitserland. Hij mocht zo op het WK in Qatar invallen tegen Portugal dat toen met 6-1 won van Zwitserland.

Er hangt ook een stevig prijskaartje aan Jashari. Volgens Transfermarkt is hij zes miljoen euro waard. Club Brugge zal volgens de krant meer dan 5 miljoen euro betalen. Hij zal zijn contract snel tekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties