'Club Brugge heeft beet: miljoenentransfer doet medische testen'

'Club Brugge heeft beet: miljoenentransfer doet medische testen'
Foto: © photonews

Als Club Brugge dit seizoen alsnog de titel zou pakken, dan is dat gezien de stand van de reguliere competitie een half mirakel. Volgend jaar wil blauw-zwart sowieso weer meedraaien helemaal bovenaan en daartoe wil het ook transfers doen. Een nieuwe miljoenendeal staat in de steigers.

Ardon Jashari werd al gekocht voor zes miljoen euro van Luzern door Club Brugge. Hij sluit op 1 juli normaliter aan bij blauw-zwart. Daarmee is er op een van de belangrijke werven - de defensieve middenveldersplaats - al een oplossing gezocht.

Centraal achterin hebben ze ondertussen een nieuwe stap gezet in de zoektocht naar een nieuwe verdediger. Dat moet de linksvoetige centrale verdediger Zaid Romero worden. Hij staat steeds dichter bij Jan Breydel.

Argentijnse centrale verdediger op komst

De 24-jarige Argentijn van 1 meter 92 centimeter is linksvoetig én heel balvaardig - maar wie is dat niet in Zuid-Amerika? Hij speelt momenteel bij Estudiantes, dat hem in januari 2023 voor 1,4 miljoen euro kocht bij Godoy Cruz.

Ondertussen is zijn marktwaarde de lucht ingeschoten - momenteel is hij volgens Transfermarkt zo'n 3,2 miljoen euro waard. In de realiteit zal hij aan Club Brugge bijna het dubbele moeten kosten, maar bij blauw-zwart zijn ze duidelijk dat ze hem willen.

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano zou er zelfs al een deal zijn en zouden er medische testen zijn ingepland binnen enkele weken. Op die manier zou niets een nakende zomertransfer nog gaan tegenhouden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties