Reactie Ritchie De Laet heeft mooie woorden voor Mark Van Bommel en spreekt over "einde van een tophoofdstuk"

Ritchie De Laet heeft mooie woorden voor Mark Van Bommel en spreekt over "einde van een tophoofdstuk"
Foto: © photonews
Word fan van Antwerp! 2829

Ritchie De Laet kon afgelopen weekend afscheid nemen van de Antwerp-fans tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen. Hij kon invallen, lokte een vrije trap uit die nadien nog werd omgezet door Balikwisha.

Antwerp speelde op de laatste speeldag van het seizoen tegen Anderlecht. Na 0-1 achter te komen, konden de spelers van Antwerp de scheve situatie nog helemaal keren, met behulp van de fans die bleven zingen.

"Dat is Antwerp, dat typeert 'den Bosuil'. Als jullie ons een paar weken geleden tegen Union bezig hadden gezien... Dat is toch minuut 90 zingen, springen en blijven doorgaan", vertelde De Laet na afloop.

Over Mark Van Bommel, die vertrekt, heeft hij ook nog heel wat mooie woorden. "De coach heeft zo veel voor deze club betekend, voor de spelers die hij beter maakte. Voor mij persoonlijk ook. Ik kan eerlijk zeggen dat ik geen makkelijke speler ben om mee om te gaan. We hebben onze momenten gehad waarop het soms botste, maar elk liefdesverhaal heeft ups en downs. Ik kan hem alleen maar bedanken."

"Als je ziet wat de coach en alle staf vorig jaar heeft bereikt en je weet dat ze allemaal aan het vertrekken zijn, dan denk ik wel dat dit het einde is van een tophoofdstuk in de geschiedenis van de club."

"Maar dit geeft de kans aan de volgende coach en spelers om iets na te streven. Ze hebben een doel voor zich en weten wat ze moeten doen om beter te zijn dan het team dat in deze kleedkamer zit", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties