Duivelsgekte blijft uit, al maakt bondscoach ook niet echt promotie voor oefenmatchen

Duivelsgekte blijft uit, al maakt bondscoach ook niet echt promotie voor oefenmatchen
Foto: © photonews
Word fan van België! 2542

Het Koning Boudewijnstadion zal verre van vol zijn en dreigt leeg te klinken tijdens de twee vriendschappelijke wedstrijden van deze week. De oefenmatchen tegen Montenegro en Luxemburg zijn bijlange niet uitverkocht.

Een buitenkansje als u met de kinderen eens een match wil meepikken. Slechts 17.000 kaarten zijn verkocht voor de wedstrijd tegen Montenegro en 27.000 voor die tegen Luxemburg.

Het Koning Boudewijnstadion kan 50.000 supporters herbergen, dat wordt dus niet meteen aanschuiven voor ene pintje. De loketten zullen op de dag van de wedstrijd gesloten zijn. Kaarten kopen is nog mogelijk, maar alleen online.

De bondscoach heeft ook niet echt promotie gemaakt voor de oefenwedstrijden. Eigenlijk wou hij er geen spelen, maar omdat het verplicht is van de UEFA om tien wedstrijden te spelen voor het EK moesten er gauw nog twee ingelast worden.

De kans is groot dat hij een jong elftal de wei instuurt en zijn belangrijke spelers zoveel mogelijk spaart. De nadruk ligt immers op de trainingen, de wedstrijden zijn bijzaak.

Voor enkele jongens wordt het wel belangrijk om zich te laten zien. Wout Faes en Zeno Debast liggen nog in de balans voor een basisplaats en Maxim De Cuyper kan zijn waarde op de linksback laten zien. Ook op rechts wordt het nog kiezen tussen Bakayoko en Lukebakio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties