Koen Casteels is de nieuwe nummer één nu Thibaut Courtois niet mee naar het EK gaat: "Ik raad hem aan geen kranten te lezen"

Koen Casteels is de nieuwe nummer één nu Thibaut Courtois niet mee naar het EK gaat: "Ik raad hem aan geen kranten te lezen"
Word fan van België! 2542

Thibaut Courtois gaat, zoals we allemaal wel weten, niet mee naar het EK deze zomer. Vrijdag vertelde bondscoach Domenico Tedesco dat Koen Casteels de vaste nummer één zal zijn.

Er blijft gepraat worden over de zaak rond Thibaut Courtois. Ondertussen moeten de Rode Duivels het zonder hem doen op het EK in Duitsland. 

Domenico Tedesco vertelde vrijdag op zijn persconferentie dat Koen Casteels de vaste nummer één zal zijn op het toernooi. Analist Wim De Coninck vindt dat een goede keuze.

"Hij stond altijd al na Courtois en Mignolet als derde in de pikorde, dus ik vind het logisch dat hij nu onze EK-doelman wordt. Er wacht hem wel een zware taak, want hij zal altijd vergeleken worden met Courtois", vertelde hij bij Het Belang van Limburg.

Courtois werpt nu wel een grote schaduw op Casteels. "Dat zal wel. Ik kan hem alleen maar aanraden om geen kranten te lezen en geen vergelijkingen tussen hem en Courtois op te zoeken", geeft De Coninck als tip.

"Courtois zijn schaduw zal zeker optreden, maar Casteels moet in de zon gaan staan. Met de ervaring en de klasse die hij heeft, moet hij dat van zich af kunnen zetten. Hij moet niet beter willen doen dan Courtois. Hij moet vooral Koen Casteels zijn", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties