šŸŽ„ Wat een gekte! Duivels bekeren Duitse jeugd tot Belgische fans, maar ook wat gebroken hartjes

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Freiberg
| 1 reacties
šŸŽ„ Wat een gekte! Duivels bekeren Duitse jeugd tot Belgische fans, maar ook wat gebroken hartjes
Foto: © Voetbalkrant.com
Word fan van Belgiƫ! 2542

Domenico Tedesco zette zijn hele training op donderdag open voor het publiek. De plaatselijke autoriteiten hadden 1600 tickets gekregen om uit te delen en die vlogen de deur uit. De plaatselijke jeugd was massaal aanwezig. En dat het een succes genoemd mocht worden!

Drankkraampjes rond het veld, pizzapunten en braadworsten, zonnetje los op de bol... De voormiddag werd voor de lokale jeugd van Freiberg een echt feest. En dan kregen ze nog wat internationale sterren van dichtbij te zien.

Domenico Tedesco trainde met zijn hele kern - Witsel bleef binnen, Vertonghen en Theate trainden individueel - voor het oog van alle kijklustigen. En het werd al snel duidelijk wie de populairste Duivels waren.

'Keeeevinnn' en 'Romeluuuu' schalde door de Freibergse lucht. Bij een aangename 25 graden werd er gezwoegd op het veld en genoten ernaast.

Gebroken hartjes

En dan moest het beste nog komen. De Duivels deelden handtekeningen uit en namen selfies. Al was dat niet aan De Bruyne en Lukaku besteed. Die trokken na de training naar binnen. Heel wat Duitse hartjes werden gebroken.

Het was Amadou Onana die voor de grootste sfeer zorgde. De 22-jarige middenvelder nam uitgebreid de tijd om op de foto te gaan met tientallen kinderen. Wout Faes, Koen Casteels, Charles De Ketelaere, Leandro Trossard en Arthur Vermeeren vergezelden hem en deden ook meer dan hun best.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties