Standard kan (eindelijk) broodnodige miljoenen bijschrijven: 'Bodart gaat voor Italiaanse topclub voetballen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Standard kan (eindelijk) broodnodige miljoenen bijschrijven: 'Bodart gaat voor Italiaanse topclub voetballen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Arnaud Bodart is (zo goed als) rond. Standard en AS Roma zetten momenteel de laatste punten en komma's op papier. Voor de Belgische traditieclub zijn de miljoenen méér dan welkom.

We schreven enkele dagen geleden al dat AS Roma concrete interesse heeft in Arnaud Bodart. De 26-jarige doelman van Standard moet in Rome de doublure worden van Mile Svilar.

Ondertussen is het duidelijk dat de transfer (zo goed als) rond is. De Italiaanse topclub heeft volgens de Italiaanse media een mondeling akkoord met Bodart, terwijl ook de onderhandelingen met Standard in de afrondende fase zitten.

Bodart Arnaud
© photonews

Standard probeert in extremis het uiterste uit de brand te slepen. De marktwaarde van Bodart wordt door Transfermarkt geschat op zes miljoen euro, maar de effectieve transersom zal uiteindelijk tussen vier en vijf miljoen euro liggen.

De miljoenen zijn uiteraard méér dan welkom voor het financieel geplaagde Standard. De Rouches zijn immers nog steeds op zoek naar een overnemer om 777 Partners uit te kopen en op die manier een doorstart te maken.

Wie wordt de nieuwe doelman van Standard?

Een nieuwe doelman gaat Standard alvast niet zoeken. Matthieu Epolo - vorig seizoen was hij de vaste goalie van SL16 - krijgt volop zijn kans onder de lat. Ook tijdens de play-offs was het jeugdproduct van De Rouches overigens al de nummer één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties