'Genk mikt hoog en wil PSV en Bologna aftroeven voor goudhaantje'

'Genk mikt hoog en wil PSV en Bologna aftroeven voor goudhaantje'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk wil zich deze zomer als het even kan flink versterken met een aantal buitenkansjes. Eentje daarvan lijken ze alvast te hebben gevonden, al zijn er kapers op de kust in het buitenland die hem er ook heel graag bij zouden willen.

KRC Genk toont interesse in Ognjen Ugresic, een zeventienjarige spelmaker die momenteel uitkomt voor Partizan Belgrado. Daar maakte hij de voorbije maanden heel wat indruk, waardoor hij op weg lijkt naar een grote stap voorwaarts.

De aanvallende middenvelder kan ook op de flank of zelfs als centrumspits worden uitgespeeld en speelde een prima seizoen bij de U19 van Partizan Belgrado. In 26 wedstrijden totaliseerde hij zeven goals en vier assists.

Dat leverde hem volgens Servische media onder meer de interesse op van KRC Genk. De Limburgers zullen echter wel de concurrentie moeten aangaan met onder meer PSV Eindhoven en Bologna, nog twee clubs die hem op de radar hebben staan. 

Een dikke maand geleden mocht de jongeling nog meetrainen bij de A-kern van Partizan Belgrado. Ook daar maakte hij met zijn fysieke mogelijkheden meteen indruk op de staf, waardoor hij ook bij de Servische topclub mogelijk kansen kan krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties