🎥 Portugal-spits wordt neergehaald door steward na wedstrijd tegen Turkije

🎥 Portugal-spits wordt neergehaald door steward na wedstrijd tegen Turkije

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de wedstrijd tussen Portugal en Turkije werd Portugal-spits Gonçalo Ramos getackeld door niemand minder dan een steward.

Zaterdag speelde Turkije tegen Portugal in groep F. Portugal won makkelijk met 0-3 na doelpunten van Bernardo Silva, Bruno Fernandes en een knullig eigen doelpunt van Akaydin.

De wedstrijd werd meermaals stilgelegd doordat supporters het veld opliepen. Telkens probeerde de supporters een foto met hun idool Cristiano Ronaldo te bemachtigen. Stewards konden dit niet verhinderen.

Ook na de wedstrijd probeerden enkele supporters opnieuw om dicht bij Ronaldo te geraken. Met de bedoeling om de veldbestormers tegen te houden werd zelfs een speler van Portugal neergehaald.

Een steward probeerde om de supporter tegen te houden maar schoof uit op het natte gras en haalde daardoor Gonçalo Ramos neer. De spits van PSG kon snel recht staan maar moest mankend naar binnen.

Ramos is een 23-jarige spits die afgelopen zomer voor zo'n 65 miljoen de overstap naar vanuit Benfica naar PSG maakte. Dit EK kwam Ramos nog niet aan speelminuten maar kreeg dus wel een tackle te verduren.   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties