'Kompany en Bayern zetten zinnen op twee EK-gangers, waaronder basisspeler Rode Duivels'

'Kompany en Bayern zetten zinnen op twee EK-gangers, waaronder basisspeler Rode Duivels'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de degradatie met Burnley kon Vincent Kompany een transfer naar Bayern München kunnen versieren. Hij moet de Duitse grootmacht opnieuw succes bezorgen en wil daarvoor enkele spelers aantrekken.

Bij Burnley had Vincent Kompany zelf veel inspraak in de transfers, bij Bayern München zal dat wellicht moeilijker zijn. Toch wil de Duitse grootmacht Kompany ook helpen met enkele transfers om opnieuw succes te behalen.

Zo streek de Japanse verdediger Hiroki Ito van Stuttgart al neer in München. Ook de Franse flankaanvaller Michael Olise van Crystal Palace zou dicht bij een transfer naar de ploeg van Kompany staan. 

Onana en Tah ook naar Bayern?

De Duitsers willen echter nog meer uitpakken. Volgens The Sun wil Bayern ook een basisspeler van de Rode Duivels weghalen uit Engeland. Verdedigende middenvelder Amadou Onana van Everton zou op de radar staan. 

Onana heeft nog een contract tot juni 2027 bij Everton, maar zat daar toch geregeld op de bank. Toch wil de Engelse ploeg zo'n 60 miljoen euro voor Onana, voor Bayern een bedrag dat momenteel veel te hoog is. 

Ook EK-ganger en verdediger Jonathan Tah staat op de radar. Hij werd kampioen met Bayer Leverkusen, maar heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. De beide ploegen onderhandelen, want Tah heeft nog een contract tot juni 2025 bij Leverkusen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties