Valse noot na kwalificatie: Fans uiten ongenoegen, De Bruyne is kwaad en laat ploegmaats supporters niet gaan groeten

Robby Morren vanuit Stuttgart
| 44 reacties
Valse noot na kwalificatie: Fans uiten ongenoegen, De Bruyne is kwaad en laat ploegmaats supporters niet gaan groeten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels kwalificeerden zich na een teleurstellend gelijkspel tegen Oekraïne voor de volgende ronde. Een feestje volgde er echter niet na de wedstrijd want Kevin De Bruyne hield zijn ploegmaats tegen om de supporters te gaan groeten nadat die hun onvrede hadden geuit.

België eindigt na het gelijkspel tegen Oekraïne tweede in zijn groep met 4 punten. Een beetje vreemd, maar alle vier teams eindigden met 4 punten en de Rode Duivels konden hun favorietenrol niet invullen.

De partij tegen Oekraïne was niet goed. Er zat weinig tempo in het spel, te veel misverstanden en verkeerde keuzes. Oekraïne kwam nog het dichtst bij de overwinning. 

De supporters in het stadion vonden het niet goed genoeg en lieten dat na afloop blijken met een fluitconcert. Kevin De Bruyne stapte als eerste richting supporters om hen te gaan groeten. Toen het fluitconcert aanhield, keerde hij op zijn stappen terug.

Toen zijn ploegmaats richting de meegereisde supporters wilden gaan om hen te gaan groeten, hield De Bruyne hen tegen. Hij maakte met brede gebaren duidelijk dat ze niet naar de fans moesten gaan.

Daarop klonk het fluitconcert nog luider. Het is een zeer valse noot na een teleurstellende 4 op 9 tegen Slovakije, Roemenië en Oekraïne. 

De Bruyne Kevin
© photonews
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties