'Genk gaat strijd aan met onder meer Ajax voor Argentijns toptalent'

'Genk gaat strijd aan met onder meer Ajax voor Argentijns toptalent'
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk heeft er al een prima transferzomer opzitten. Maar na een nieuwe coach en flink wat versterking van onder meer STVV willen ze nu ook de komende weken extra versterkingen halen. Daarbij is er af en toe wel ferme concurrentie.

Julio Cesar Soler Barreto is de volgende naam die genoemd wordt bij KRC Genk. De 19-jarige verdediger speelt momenteel voor Club Atletico Lanus. De komende maanden zal hij het hof gemaakt worden door verschillende teams.

Ook Ajax Amsterdam zou namelijk wel wat zien in de linkervleugelverdediger, die dit jaar al drie wedstrijden speelde voor zijn team. Hij ligt nog tot december 2026 onder contract bij zijn club en lijkt dus ook niet meteen weg te moeten.

Marktwaarde van twee miljoen euro

Momenteel heeft hij volgens Transfermarkt een transferwaarde van om en bij de twee miljoen euro. Mogelijk dat hij voor een veelvoud daarvan zal verkassen naar de Europese competities, want er zijn er veel die hem op de radar hebben staan.

De vleugelverdediger heeft zowel de Argentijnse als Paraguayaanse nationaliteit en heeft heel veel teams weten te interesseren. Een bod van Ajax Amsterdam zou ondertussen al geweigerd zijn. Mogelijk kan Genk daar van profiteren. We houden u de komende weken zeker verder op de hoogte van de mogelijke deal. In eigen land staat hij alvast te boek als een groot talent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties