'Belgische topclub ziet sterkhouder vertrekken'

'Belgische topclub ziet sterkhouder vertrekken'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union SG greep de voorbije drie seizoenen nipt naast de titel. Toch zijn verschillende spelers er zeker in de kijker gelopen. En dus wenken heel wat zomertransfers, al kan dat ook tot een exodus leiden.

De voorbije weken waren er al veel geruchten over diverse spelers. Onder meer over Cameron Puertas en Mohamed Amoura gaan de geruchten heel wild de laatste weken. Na hun respectievelijk seizoen is dat ook niet gek te noemen.

Voor Amoura zaten de scouts de voorbije maanden meermaals in de tribunes. En diverse ploegen wilden er hem dan ook graag bij. Nu roert er een en ander voor de aanvaller, want de belangstelling kon niet uitblijven.

Wolfsburg aast op Amoura

Wolfsburg heeft volgens diverse bronnen zijn ogen laten vallen op de spits. Dat melden ondertussen al diverse Duitse bronnen. En ze zijn bijzonder geïnteresseerd in de kwieke aanvaller die er een heel straf seizoen heeft opzitten.

Amoura Mohamed
© photonews

De aanvaller kende namelijk echt wel een prima eerste jaar in België met 22 goals en zeven assists in 45 matchen over alle competities heen. Zijn Champions' Play-off liep iets minder, maar aan adelbrieven nog steeds geen gebrek.

Zo zouden ze bij Wolfsburg tot vijftien miljoen euro willen bieden voor de aanvaller. Benieuwd of dat voldoende is of kan zijn voor de Belgische vice-kampioen, dat boter bij de vis wil voor zijn held en hem zeker niet zomaar wil laten schieten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties