Goed nieuws voor Tielemans en Dendoncker! Concurrent op het middenveld trekt voor 50 miljoen naar Juventus

Goed nieuws voor Tielemans en Dendoncker! Concurrent op het middenveld trekt voor 50 miljoen naar Juventus
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de zoektocht naar speelminuten bij Aston Villa kregen Dendoncker en Tielemans goed nieuws te horen. Douglas Luiz verlaat Aston Villa voor Juventus.

De plekjes in het middenveld van Aston Villa waren afgelopen seizoen duur. Tielemans stond 17 keer in de basiself bij Aston Villa in de Premier League. Daarin scoorde hij twee doelpunten en gaf hij zes assists.

De concurrentie in het middenveld is groot. John McGinn en Boubacar Kamara kregen vaak de voorkeur. Ook Douglas Luiz speelde zo goed als elke wedstrijd. De Braziliaanse middenvelder was een sterkhouder onder Unai Emery.

Douglas Luiz zal volgend seizoen echter niet meer spelen voor Villa. De 26-jarige Braziliaan trekt naar Italië en zal de kleuren van Juventus verdedigen. Er zou een transfersom van 50 miljoen mee gemoeid zijn.

Het vertrek van Douglas Luiz is goed nieuws voor Youri Tielemans en Leander Dendoncker. Die laatste werd afgelopen seizoenshelft nog uitgeleend aan Napoli maar zal nu dus terugkeren naar England.

Minder concurrentie moet zorgen voor meer speelminuten. Vooral Leander Dendoncker is opzoek naar speelminuten. De Belg kwam bij Napoli maar weinig aan de bak en moet nu ook bij Villa vechten om een plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties