EK blijft enorm leven in de Tour de France: hoongelach voor Engeland en... "De 2-1 van Openda in de 92ste minuut"

EK blijft enorm leven in de Tour de France: hoongelach voor Engeland en... "De 2-1 van Openda in de 92ste minuut"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als die droom eens in vervulling zou kunnen gaan, zal Loïs Openda denken. Het EK leeft ook in de Tour de France enorm en de Belgische wielerkampioen Arnaud De Lie tipt op Openda als held van de natie.

Het is niet de enige discussie in verband met het EK. Het voetbal bezorgde het social mediateam van Soudal Quick-Step inspiratie tijdens de rustige derde Tourrit. "We zien geen actie op de baan, maar het zou erger kunnen zijn. We zouden ook naar één van de EK-matchen van Engeland aan het kijken kunnen zijn", klinkt het.

Het houdt ergens wel steek dat net het Belgische Soudal Quick-Step deze prik uitdeelt. De perschef van de wielerploeg is immers Phil Lowe, een Man City-fan maar momenteel vooral een Brit die wellicht niet al te vrolijk wordt van de Engelse prestaties op het EK. De zege tegen Slovakije zorgt er niet voor dat er geen hoongelach is.

Dé affiche van de dag is uiteraard Frankrijk - België. In volle koers laten Arnaud De Lie en zijn Franse concurrent Coquard hun voorspellingen los. "Mbappé maakt het eerste doelpunt op penalty. Nadien maakt De Bruyne gelijk met een vrije trap van op rechts. De 2-1 van Openda valt in de 92ste minuut: overwinning voor België."

Het hoeft geen betoog dat dit te woorden zijn van De Lie, die duimt voor een overwinning van de Belgen. Coquard ziet het anders aflopen. "Lukaku is nogal onhandig. Frankrijk gaat winnen." Eerder had Remco Evenepoel (al lachend?) gezegd dat de Rode Duivels zouden winnen met 4-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties