'Premier League-ploeg drukt plots fors door voor Rode Duivel: akkoord over transferbedrag en contract ligt klaar'

'Premier League-ploeg drukt plots fors door voor Rode Duivel: akkoord over transferbedrag en contract ligt klaar'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor verschillende Rode Duivels kan in de marge van het EK een transfer op til staan. Dat is zeker het geval voor Aster Vranckx.

De middenvelder kreeg nog geen enkele speelminuut op het EK, maar dat betekent niet dat het in clubverband stil is rond hem. De laatste berichtgeving rond Vranckx is dat ploegen als Fiorentina, Napoli en Everton belangstelling in hem toonden. In de Lage Landen volgde ook PSV Eindhoven zijn dossier op voet op. 

Het lijkt er sterk op dat al deze teams hun kansen verkeken hebben. Er is immers een nieuwe Engelse gegadigde in de dans gesprongen die geen tijd wenst te verspillen. Volgens transferexpert Sacha Tavolieri drukt Crystal Palace fors door om Aster Vranckx binnen te kunnen halen. De volgende uren kunnen cruciaal zijn.

De volgende 24 uur zouden er meer intensieve besprekingen komen met de kant van de speler. Dat moet dan wellicht vooral gebeuren met de entourage van Vranckx, aangezien hij zelf deel uitmaakt van de Belgische spelersgroep die Frankrijk moet bekampen. Tussen de betrokken clubs zou er wel al een akkoord zijn.

Crystal Palace is immers bereid om de 10 miljoen euro neer te tellen die Wolfsburg vraagt voor Vranckx. De Duitse club betaalde in 2021 zelf 8 miljoen euro voor hem aan KV Mechelen. Bij Palace ligt een contract van vijf jaar klaar voor Vranckx. Na een uitleenbeurt aan Milan kan het nu dus tot een nieuwe, lange verbintenis komen.

Vranckx Aster
© photonews

Zolang niet alle handtekeningen gezet zijn, blijft ook het Italiaanse Napoli de situatie van de Rode Duivel wel opvolgen.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties