'Transfer op komst voor Schmeichel? Doelman heeft contact met Premier League-club'

'Transfer op komst voor Schmeichel? Doelman heeft contact met Premier League-club'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt er steeds meer op dat Kasper Schmeichel vertrekt bij Anderlecht. De Deense doelman gaf aan dat hij wel zou willen terugkeren naar de Premier League, en kan nu ook op interesse rekenen vanuit Engeland.

Kasper Schmeichel heeft een goed eerste seizoen achter de rug bij Anderlecht, maar het kan ook zomaar zijn laatste zijn geweest. Hij tekende een contract voor één jaar bij paars-wit, met optie op nog een jaar.

De doelman zag zijn contract ondertussen aflopen. Anderlecht lijkt al op zoek naar een vervanger, en dus kan Schmeichel ook uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Zelf gaf de Deen al aan dat hij graag terug zou keren naar de Premier League. Daar was hij al bijna zijn hele carrière actief, vooral bij Leicester City.

Volgens het Deense Bold.dk toont Wolverhampton interesse in Schmeichel. Er zou ook al contact zijn tussen het kamp-Schmeichel en de club.

Volgens Transfermarkt bedraagt zijn marktwaarde nog 1 miljoen euro. Onlangs werd hij met Denemarken uitgeschakeld op het EK door gastland Duitsland. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties