Zal Club Brugge dat betalen? Union wil de volle pot voor spits Gustaf Nilsson

Zal Club Brugge dat betalen? Union wil de volle pot voor spits Gustaf Nilsson

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe spits en is daarbij uitgekomen bij Gustaf Nilsson. Union heeft ondertussen een eerste bod geweigerd.

Met de Champions League, Belgische competitie en de beker wil Club Brugge opnieuw op drie fronten strijden. Het haalde al middenvelder Ardon Jashari bij Lüzern en verdediger Zaid Romero.

Daarnaast zijn ook de Griekse flankspeler Christos Tzolis (Fortuna Düsseldorf) en de Belgische middenvelder Ngal'ayel Mukau (KV Mechelen) op komst. Maar er is ook een nieuwe spits nodig.

Club Brugge had de voorbije jaren moeite met de zoektocht naar een goede spits. Die vond het vorig jaar met Igor Thiago, maar de Braziliaan is ondertussen opnieuw vertrokken naar Brentford voor 37 miljoen euro. 

Union wil volle pot voor Nilsson

Met de Zweed Gustaf Nilsson van Union heeft Club Brugge een mogelijke vervanger op het oog.  De Zweedse international maakte in het voorbije seizoen indruk bij Union, waar hij goed was voor 17 goals en 7 assists.

Club bood al 4,5 miljoen euro, maar dat werd geweigerd door Union. De Brusselaars willen volgens Sacha Tavolieri zo'n 6 miljoen euro, wat ook zijn marktwaarde is. Nilsson zelf zou ook open staan voor een overstap, waar een contract voor drie seizoenen klaar ligt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties