AA Gent wint tweede oefenpot van het seizoen met ruime cijfers

AA Gent wint tweede oefenpot van het seizoen met ruime cijfers
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Amper een maand geleden sloot KAA Gent het Belgische voetbalseizoen af met een overwinning bij KRC Genk. Ondertussen zijn de Buffalo's al toe aan hun tweede oefenpot in de voorbereiding op een nieuw seizoen.

Gent oefende op 29 juni al een eerse keer en won zijn eerste oefenpot van KFC HO Kalken met 0-5. Vrijdagavond trokken de Buffalo's opnieuw naar Kalken voor een tweede oefenpot.

Dat deed Gent wel zonder Schmidt, Roef, Watanabe, Mitrovic, Brown, De Sart, Kums, Tissoudali en Vernemmen. Een stevige dosis aan kwaliteit die thuis bleef dus. Toch had Gent geen problemen om de club uit Derde Amateur opzij te zetten.

Na de eerste helft stond het al 0-4 maar Gent ging stevig door na de rust en won uiteindelijk met 0-9. Op Surdez na waren er met Sonko, Gandelman, Nurio, Yokota, Abulahhi, Gerkens en Asselman telkens verschillende doelpuntenmakers. Een vlotte start dus voor AA Gent al rommelt het nog wat op transfervlak.

Zo liet Sacha Tavolieri op X weten dat Hong, Torunarigha, Kandouss, Hjulsager, Tissoudali en Fortuna zouden mogen vertrekken bij de landskampioen van 2015.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties