'Ex-speler van Anderlecht op weg naar Manchester United'

'Ex-speler van Anderlecht op weg naar Manchester United'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Joshua Zirkzee heeft er een mooi seizoen opzitten. De Nederlander kreeg op het EK tegen Turkije ook zijn eerste speelminuten. Nu maakt hij zich klaar om een leuke transfer te versieren.

Joshua Zirkzee is het afgelopen seizoen enorm gegroeid. De Nederlander maakte bij Bologna veel indruk en kon in 34 competitiewedstrijden 12 doelpunten scoren en 7 assists geven.

Hij werd last-minute ook nog opgeroepen bij Nederland voor het EK. Tijdens de kwartfinale tegen Turkije mocht hij zijn eerste minuten maken op het toernooi.

Het ziet ernaar uit dat zijn seizoen ook beloond zal worden. De voormalige Anderlecht-speler wordt serieus gelinkt aan een transfer naar Manchester United.

Fabrizio Romano meldde dat de makelaar van Zirkzee al met de Engelse club praat over een contract. Erik Ten Hag, coach van United, heeft ook al enkele keren met de speler gebeld.

Zijn marktwaarde wordt op 50 miljoen euro geschat door Transfermarkt. Man Utd. kan ervoor kiezen om zijn afkoopclause van 40 miljoen euro te lichten.

Zirkzee speelde tijdens het seizoen 2021-2022 bij Anderlecht, dat hem huurde van Bayern München. Hij was er in 47 wedstrijden goed voor 18 doelpunten en gaf 13 assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties