Kassa kassa op komst voor Gent? 'Diverse ploegen kloppen aan voor man van negen miljoen euro'

Kassa kassa op komst voor Gent? 'Diverse ploegen kloppen aan voor man van negen miljoen euro'
Foto: © photonews
Word fan van KAA Gent! 1859

KAA Gent wil met een schone lei herbeginnen nu Hein Vanhaezebrouck vertrokken is. Volgens een aantal bronnen wil eigenaar Sam Baro heel wat verkopen vooraleer er aangekocht wordt. Daar begint nu schot in te komen.

Hyun-seok Hong heeft zojuist een geweldig seizoen gehad bij KAA Gent. De Zuid-Koreaanse speler staat op de lijst van verschillende Europese clubs. Na een erg goed seizoen met KAA Gent, waarin hij zeven doelpunten en acht beslissende passes maakte, staat Hyun-seok Hong hoog op de verlanglijsten van verschillende Europese teams.

Hoewel sommige van deze teams nog onbekend zijn, weten we dat teams die zich hebben gekwalificeerd voor de Europese competities en spelen in de top-vijf grote Europese competities interesse hebben getoond, net als Werder Bremen dat net naast Europees voetbal greep.

Werder Bremen wil Hong heel graag, maar heeft beperkte middelen

Volgens informatie van het Zuid-Koreaanse medium SBS Sports is de Bundesliga-club het meest vastberaden om de centrale middenvelder aan te trekken, die zowel als "8" als "10" kan spelen en uitblonk met zijn polyvalentie.

Hong Hyun-Seok
© photonews

De marktwaarde van de regerende Aziatische kampioen wordt geschat op negen miljoen euro en dat vormt een obstakel voor Werder, dat eerst spelers zal moeten verkopen voordat ze een bod kunnen doen dat in de buurt komt van deze vraagprijs.

Andere ploegen kunnen mogelijk profiteren van de zaak om sneller te handelen en hem voor de neus van de Duitsers weg te kapen. Volgens Sacha Tavolieri heeft het nieuwe management van KAA Gent het idee om verschillende basisspelers te verkopen, waaronder Hong, maar ook Kandouss, Torunarigha, Tissoudali, Fortuna en Hjulsager. Elke deal kan extra geld in het laatje brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties