Bommetje bij Patro Eisden Maasmechelen waar coach Stijn Stijnen niets meer moet weten van sterkhouder: "Ik reken niet meer op hem"

Bommetje bij Patro Eisden Maasmechelen waar coach Stijn Stijnen niets meer moet weten van sterkhouder: "Ik reken niet meer op hem"
Foto: © photonews
Word fan van Patro Eisden Maasmechelen! 81

Er zijn bij Patro Eisden Maasmechelen wat problemen. Stijn Stijnen zal niet meer rekenen op Stef Peeters, die toch een vaste waarde was bij de club.

Bommetje bij Patro Eisden. Daar zijn er duidelijk wat problemen tussen coach Stijn Stijnen en speler Stef Peeters. Stijnen gaf via de clubmedia aan dat hij niet langer rekent op de 32-jarige middenvelder.

"Na gesprekken tussen Stef en mijzelf ben ik tot de conclusie gekomen dat we niet op dezelfde lijn zitten op voetbal/technisch en tactisch gebied", begint de coach.

"De visie en eigenheid van Patro Eisden die ons naar dit niveau hebben geloodst staan centraal. Het nieuwe DNA van Patro Eisden vergt een bepaalde aanpassing. Stef heeft dat anders ingeschat", gaat Stijnen verder.

"Omwille van die reden heb ik besloten niet meer op hem te rekenen. Uiteraard blijft Stef een uitzonderlijk goede voetballer en zullen er waarschijnlijk veel deuren opengaan voor hem. Tot dan zal Patro Eisden haar verplichtingen tegenover Stef nakomen."

Zo stopt het voor Peeters bij Patro Eisden. Hij kwam pas afgelopen zomer over van KAS Eupen. Verder was hij ook nog actief bij KRC Genk, STVV, SM Caen, Sparta Rotterdam, MVV, Cercle Brugge en Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties