Filip Joos heeft hoge verwachting van EK-wedstrijd, maar: "Dat kan raar klinken"

Filip Joos heeft hoge verwachting van EK-wedstrijd, maar: "Dat kan raar klinken"

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Nederland neemt het woensdagavond in de halve finale van het EK op tegen Engeland. Filip Joos heeft hoge verwachtingen van de wedstrijd.

Nederland speelt in de halve finale van het EK tegen Engeland. Van de Engelsen hebben we dit toernooi nog maar weinig gezien. Toch verwacht Filip Joos er veel van.

"Ik verwacht een geweldige match", begint hij volgens Sporza. "Dat kan raar klinken, want Engeland heeft er nog geen enkele gespeeld. Ik geniet wel van de wedstrijden van Oranje, zelfs die tegen Frankrijk had een zalige eerste helft. Ze doen het echt niet zo slecht."

"Engeland heeft een enorm probleem met tempo maken. Nederland kan dat bij vlagen wel. Ik vind dat zij er wel uithalen wat er inzit, weliswaar met kunst-en-vliegwerk. De halve finale bereiken is knap, ze zijn niet altijd een hele match goed, maar hebben wel goede momenten", gaat hij verder over de Nederlanders.

Engeland kon dit EK nog geen enkele keer indruk maken. "Bij Engeland weet ik het niet goed. Bellingham speelt zwak, Foden is heel matig, Rice doet wat hij kan. Ik geniet wel van Palmer als hij invalt."

Nederland of Engeland zal het opnemen tegen de winnaar van de halve finale van dinsdag. Dan nemen Spanje en Frankrijk het nog tegen elkaar op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties