Zo maakt Roman Yaremchuk het zichzelf moeilijk: 'speler legt aanbod naast zich neer en blijft twijfelen'

Zo maakt Roman Yaremchuk het zichzelf moeilijk: 'speler legt aanbod naast zich neer en blijft twijfelen'
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 5783

Club Brugge is op stage vertrokken, maar heeft toch nog heel wat werk met oog op volgend seizoen. Zo wil blauw-zwart bijvoorbeeld nog heel graag af van Roman Yaremchuk.

Er zijn een aantal spelers die deze zomer mogen vertrekken. Denk maar aan Philip Zinckernagel, Dedryck Boyata die interesse van twee Belgische clubs geniet, of Roman Yaremchuk.

Het dossier van die laatstgenoemde sleept nu al wel langere tijd aan. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Valencia. Hij had graag in Spanje gebleven, maar dat kwam er niet van.

Club betaalde in 2022 nog 17 miljoen euro voor de Oekraïense spits en hoopt daar nu nog een deeltje van de te recupereren. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt op 3,5 miljoen euro geschat.

Club Brugge vond onlangs een overeenkomst met Trabzonspor voor de aanvaller, maar die legde het aanbod zelf naast zich neer.

Transferexpert Sacha Tavolieri meldt nu dat de Turkse club blijft doordrukken, terwijl Yaremchuk blijft twijfelen. Volgens HLN heeft blauw-zwart er wel goede hoop op dat hij deze zomer nog verkocht wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties