Buitenkansje op de transfermarkt? 'Southampton wil af van Onuachu en laat spits vertrekken voor dit bescheiden bedrag'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Buitenkansje op de transfermarkt? 'Southampton wil af van Onuachu en laat spits vertrekken voor dit bescheiden bedrag'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Paul Onuachu moet Southampton FC verlaten. De voormalige aanvaller van KRC Genk pas er niet meer in de plannen. En het moet gezegd: het is een buitenkans om hem binnen te halen.

Southampton FC betaalde in de winter van 2023 achttien miljoen euro - het kostte KRC Genk op dat moment wellicht de titel - voor Paul Onuachu. In de Premier League kon de boomlange Nigeriaan nooit potten breken.

Het voorbije seizoen werd Onuachu verhuurd aan Trabzonspor. In Turkije vond de aanvaller zijn torinstinct terug. Hij was er goed voor maar liefst zeventien doelpunten en vier assists.

Onuachu Ebere Paul - Perdichizzi Pietro
© photonews

Toch krijgt Onuachu geen nieuwe kans bij Southampton. Meer zelfs: The Saints zetten de 30-jarige spits in de uitverkoop. Volgens de Turkse media mag hij weg voor tien miljoen euro. Trabzonspor wil, maar kan zo'n bedrag niet ophoesten.

Is een terugkeer naar België mogelijk voor Paul Onuachu?

Transfermarkt schat de marktwaarde van Onuachu nog steeds op dertien miljoen euro. De boomlange spits is dus een buitenkans. Al blijft tien miljoen euro veel geld voor een Belgische club. Of zit er toch een terugkeer aan te komen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties