Denis Odoi is duidelijk over transfer van Club Brugge naar Antwerp: "Veel mensen weten wat mijn eerste keuze was"

Denis Odoi is duidelijk over transfer van Club Brugge naar Antwerp: "Veel mensen weten wat mijn eerste keuze was"
Word fan van Antwerp! 2826

Denis Odoi maakte deze zomer al snel de overstap van Club Brugge naar Antwerp. Een gevoelige transfer? Volgens hemzelf niet echt.

Denis Odoi koos er deze zomer voor om Club Brugge te verlaten en naar Antwerp te trekken. Daar heeft de verdediger zijn redenen ondertussen ook voor gegeven.

Maar is dit nu ook een controversiële transfer, gezien de rivaliteit tussen Club en Antwerp? "Er zijn veel rivalen, hé", begint hij bij Het Laatste Nieuws. "Als je het lange tijd goed doet, is bijna iedereen een rivaal."

"Oké, Club Brugge en Antwerp, dat is de laatste jaren fel gegroeid. Maar dat heeft me niet doen twijfelen. Ik heb iedereen graag blij Club", gaat hij verder.

Odoi gaf al aan dat zijn eerste keuze was om bij Club Brugge te blijven. "Veel mensen weten wat mijn eerste keuze was. Maar zij begrijpen ook dat ik elders naartoe moet als ik niet naar waarde wordt geschat."

Hij kreeg mocht blijven bij Club Brugge, maar moest dan flink inleveren. Bij Antwerp zag de aanbieding er beter uit. "Hun voorstel was fair, ja. Bij al m’n opties - ook Club - kreeg ik twee jaar aangeboden. Een manier om mij te overtuigen. Maar het voorstel van Antwerp was een grote blijk van vertrouwen en respect."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties