Opnieuw een hevige klap voor Standard: 'Rechtbank legt beslag op Sclessin én andere eigendommen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Opnieuw een hevige klap voor Standard: 'Rechtbank legt beslag op Sclessin én andere eigendommen'
Foto: © photonews
Word fan van Standard! 2420

Standard staat voor enkele cruciale weken. Enkele kandidaten zijn van plan om een poging te wagen om de Belgische traditieclub binnen te halen. Maar ondertussen zijn het stadion en andere faciliteiten van de club onder bewaring geplaatst.

We schreven gisteren al dat Standard voor enkele cruciale weken staat met betrekking tot het voortbestaan van de club. 777 Partners moét verkopen, maar heeft eigenlijk bitter weinig in de Luikse pap te brokken.

Bovendien troepen er steeds meer onweerswolken samen boven De Vurige Stede. Het Laatste Nieuws weet dat de Luikse Rechtbank van Eerste Aanleg beslag heeft laten leggen op het stadion en enkele faciliteiten aan de Rue de la Centrale. In totaal gaat het om een twintigtal eigendommen.

© photonews

Voor alle duidelijkheid: het gaat om een voorzorgsmaatregel. De totale schuld van De Rouches schommelt nog steeds rond zestig miljoen euro. Met de bewaring wil de rechtbank enkele schuldeisers gerust stellen.

Ondertussen lijken er drie partijen van plan om een bod uit te brengen op de Belgische traditieclub. Het gaat om (ongekende) Amerikaanse en Qatarese partijen. Maar er duikt ook opnieuw een oude bekende op.

Zorgt Luciano D'Onofrio voor de redding van Standard?

Ook Luciano D'Onofrio wil opnieuw investeren in De Rouches. De voormalige bestuurder van Standard heeft daarvoor een groep Indiase investeerders verzameld. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties