Stromen er dan toch nog extra miljoenen binnen bij Anderlecht? Werder Bremen wil vraagprijs ophoesten voor Sardella

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Stromen er dan toch nog extra miljoenen binnen bij Anderlecht? Werder Bremen wil vraagprijs ophoesten voor Sardella

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Killian Sardella is op weg naar de uitgang bij RSC Anderlecht. Werder Bremen voert de forcing voor de flankverdediger. Alle partijen naderen stilaan een overeenkomst.

RSC Anderlecht en Werder Bremen onderhandelen al eventjes over Killian Sardella. De Duitse traditieclub hield lange tijd de vinger op de spreekwoordelijke knip, maar is nu toch geneigd om de nodige miljoenen boven te halen. 

Volgens onze bronnen lijken Anderlecht en Bremen af te stevenen op een akkoord rond zes miljoen euro. Ter vergelijking: de marktwaarde van de flankverdediger wordt door Transfermarkt op vijf miljoen euro geschat.

anderlecht antwerp Sardella scoort, rood Wijndal
© photonews

Anderlecht mikte aanvankelijk op zeven miljoen euro, terwijl Die Werderaner rond 4,5 miljoen euro bleef steken. Ondertussen lijken beide kampen water bij de wijn te hebben gedaan en ergens in het midden af te kloppen.

Ook Jesper Fredberg zelf maande Sardella aan om zijn keuze te maken. Het contract van het paars-witte jeugdproduct loopt medio 2025 af. Het was dus héél simpel: verlengen of vertrekken. Het lijkt de laatste optie te zullen worden. 

Kiest Killian Sardella voor een vertrek bij RSC Anderlecht?

Het vertrek van Sardella is evenwel een sportieve aderlating voor Anderlecht. De flankverdediger was vorig seizoen één van de revelaties van het seizoen. Anderzijds kan paars-wit de extra miljoenen goed gebruiken om de transfermarkt op te gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties