Alles om Relegation Play-off te ontlopen: nieuwe aanwinst officieel aangekondigd

Alles om Relegation Play-off te ontlopen: nieuwe aanwinst officieel aangekondigd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Sporting Charleroi heeft opnieuw een Algerijn in huis gehaald om de kern te versterken. Yacine Titraoui is een Zebra. De Henegouwers willen er alles aan doen om dit seizoen de Relegation Play-off te vermijden.

De jonge centrale middenvelder Yacine Titraoui (20 jaar) is officieel een speler van Sporting Charleroi, zo kondigde de Zebra-club vrijdagmiddag aan. Hij komt over van Paradou AC, dat zesde eindigde in de laatste Algerijnse competitie.

Yacine Titraoui tekent op Mambourg een contract voor 3 jaar, met een optioneel extra seizoen. De transfersom is niet bekendgemaakt, maar de marktwaarde van de Algerijn wordt geschat op 1,5 miljoen euro volgens Transfermarkt.

Yacine Titraoui est Zèbre ! Le Sporting est heureux d’annoncer la venue de notre nouveau milieu offensif. Bienvenue, Yacine. ⚫⚪

Toutes les infos sur notre site internet : https://t.co/R7L5hOvvMC🗞#RCSC #Charleroi #Unibet #Mercato #BienvenueYacine pic.twitter.com/66tbtNjcBA

— Royal Charleroi Sporting Club (@SportCharleroi) July 12, 2024

Bij Paradou AC speelde Yacine Titraoui 85 wedstrijden. Daarin scoorde hij 12 doelpunten en gaf hij ook 13 assists. Hij is ondertussen ook Algerijns international geworden, met 2 caps voor het Algerijnse nationale team.

De transfer is opnieuw een gok vanuit Algerije voor Mehdi Bayat en zijn medewerkers, na het succes van Adem Zorgane die in 2021 ook al van Paradou overkwam en waarvan Titraoui mogelijk de opvolger zou kunnen zijn. Met Nadhir Benbouali is er nog een ex-werknemer van Paradaou actief bij Charleroi, maar hij heeft het voorlopig moeilijk om door te breken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties