Cultaanvaller met verleden bij Standard kiest voor opmerkelijke terugkeer naar België

Cultaanvaller met verleden bij Standard kiest voor opmerkelijke terugkeer naar België

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Anthony Knockaert zal Moeskroen komen vervoegen. De aanvaller wil nog steeds van het spel genieten en een balletje trappen en stopt dus nog steeds niet met voetballen. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt.

Onlangs kondigde Anthony Knockaert aan een einde te maken aan zijn professionele carrière. Maar dat betekent niet dat hij zijn voetbalschoenen helemaal aan de haak hangt. Hij heeft gekozen voor een nieuw avontuur bij Royal Excel Mouscron

De voormalige speler van Standard zal eerstdaags worden voorgesteld bij Moeskroen. Die ploeg zet de erfenis van Excel Moeskroen simpelweg voort in het Canonnier-stadion en is gepromoveerd naar eerste provinciale.

Knockaert voor een tweede passage bij Moeskroen

Op 32-jarige leeftijd heeft Anthony Knockaert een moeilijk seizoen achter de rug bij Valenciennes. Ondanks een halve finale in de Coupe de France, is de club ook gedegradeerd naar de derde divisie van het Franse voetbal.

anthony knockaert

Naast zijn periode bij Standard van 2015 tot 2016 is de in Roubaix geboren speler opgeleid bij Moeskroen. Tussen 2004 tot 2007 maakte hij er al de dienst uit voor de Henegouwers en dus maakt hij een mooie terugkeer naar zijn roots.

De carrière van Knockaert bracht hem ook in Engeland (Huddersfield, Fulham, Leicester, Brighton & Hove Albion) en Griekenland, waar hij speelde voor Volos. Nu gaat hij terug in België aan de slag op een lager niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties