Ex-Barça-legende weet van geen ophouden: "Ik wil mijn kennis doorgeven aan de volgende generatie"

Robbie Maes
| 1 reacties
Ex-Barça-legende weet van geen ophouden: "Ik wil mijn kennis doorgeven aan de volgende generatie"
Word fan van Spanje! 137

Andrés Iniesta, de iconische Spaanse middenvelder van onder meer Barcelona, heeft aangegeven nog niet te willen stoppen met voetballen.

Iniesta, die op zijn 40e nog steeds op hoog niveau speelt, heeft aangegeven op een gesponsorde persconferentie  dat hij blijft voetballen zolang hij de passie voelt. De voormalige speler van Barcelona speelt momenteel voor Emirates Club in de Verenigde Arabische Emiraten.

Na zijn actieve carrière ziet Iniesta een mogelijke toekomst als trainer wel zitten. "Ik wil mijn trainersdiploma's halen en mijn kennis doorgeven aan jongere generaties.”

De voormalige Barcelona-legende, die twee keer Europees kampioen en een keer wereldkampioen werd met Spanje, blijft ook optimistisch over het huidige nationale team. "Ik heb er alle vertrouwen in dat Spanje de finale zal winnen.”

Iniesta speelde maar liefst 674 wedstrijden voor FC Barcelona, waar hij talloze titels won, waaronder negen keer La Liga en vier keer de UEFA Champions League.

Zijn meest gedenkwaardige moment kwam in 2010 tijdens de WK-finale, waar hij de beslissende goal scoorde en Spanje de wereldtitel bezorgde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties