Cristiano Ronaldo heeft er nog geen genoeg van: contractverlenging ligt al klaar en WK 2026 is geen utopie

Cristiano Ronaldo heeft er nog geen genoeg van: contractverlenging ligt al klaar en WK 2026 is geen utopie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Volgens informatie van Talk Sport zou Cristiano Ronaldo zijn contract bij Al Nassr kunnen verlengen. De Saudische club droomt ervan om CR7 te behouden tot 2026, het jaar waarin hij mogelijk zijn laatste deelname aan een Wereldkampioenschap zal hebben.

Het is duidelijk dat Al Nassr er alles aan doet om een speler van het kaliber van Ronaldo te behouden. CR7 geniet van een grote populariteit en heeft een enorme impact op en naast het veld.

Voor de club is het verlengen van zijn contract een strategische zet die niet alleen hun sportieve ambities versterkt, maar ook hun financiële en marketingposities aanzienlijk verbetert.

Ronaldo zelf zou baat hebben bij deze verlenging, aangezien het hem de mogelijkheid biedt om op een hoog niveau te blijven spelen. Het vooruitzicht om deel te nemen aan het WK van 2026 zou een passend einde kunnen zijn aan zijn indrukwekkende carrière.

Ronaldo zijn indrukwekkende carrière lijkt maar niet te eindigen, al bleek de sleet op het EK er nu toch wel op te zitten. Toch blijft hij een Portugees icoon en is het niet uitgesloten dat hij er op 41-jarige leeftijd nog bij zal zijn.

Roberto Martinez riep immers ook de 41-jarige Pepe op voor het EK en die presteerde nog sterk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties