Denkt Hans Vanaken nog aan een transfer? "Het kan allemaal zo snel veranderen"

Denkt Hans Vanaken nog aan een transfer? "Het kan allemaal zo snel veranderen"
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 5783

Hans Vanaken begint binnenkort aan aan een nieuw seizoen bij Club Brugge. Ondertussen is de middenvelder al 31 jaar, denkt hij nog aan een transfer?

Hans Vanaken bereidt zich met Club Brugge momenteel voor op het nieuwe seizoen. De landskampioen speelt op 20 juli de supercup tegen Union SG en opent een week later de JPL tegen KV Mechelen.

Club deed al enkele transfers deze zomer, om ook volgend seizoen weer mee te doen voor de prijzen. Denkt Hans Vanaken op zijn 31e ook nog wel eens aan een overstap?

"Ik ben daar op dit moment niet bezig", is hij duidelijk bij Het Nieuwsblad. "Gewoon omdat ik momenteel nog niets gehoord heb. Maar ik ga het nooit uitsluiten. Als het komt, dan is het zo. En omgekeerd ook."

"Het hangt allemaal af van de situatie", gaat Vanaken verder. "Volgend seizoen kan een jonge gast plots alles kapotspelen op mijn positie. Of ik raak geblesseerd en verlies mijn plaats. Je moet zo’n zaken altijd open laten. Voetbal is onvoorspelbaar: het kan allemaal zo snel veranderen."

Vanaken speelt al sinds de zomer van 2015 bij Club, dat hem toen voor 4,25 miljoen euro bij Lokeren ging halen. Ondertussen speelde de middenvelder al 449 wedstrijden in het blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties