'Anderlecht en Standard wilden voormalige JPL-speler weer naar België halen, maar vissen achter het net'

'Anderlecht en Standard wilden voormalige JPL-speler weer naar België halen, maar vissen achter het net'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Standard en Anderlecht vissen allebei achter het net. Beide clubs probeerden een voormalige JPL-speler te overhalen, maar konden het niet waarmaken.

Standard en Anderlecht zijn allebei op zoek naar versterking. Standard doet dat met een beperkt budget, maar haalde al enkele transfervrije spelers deze zomermercato.

Dat terwijl paars-wit nog steeds wacht op de eerste versterking. Beide clubs waren duidelijk geïnteresseerd in dezelfde voormalige JPL-speler, maar als twee honden vechten om een bot...

Anderlecht en Standard wilden Samy Mmaee

Volgens Transferexpert Sacha Tavolieri wilden beide clubs graag Samy Mmaee terug naar de Jupiler Pro League halen. De Marokkaanse international zat zonder club.

Hij zag zijn contract bij het Hongaarse Ferencvaros aflopen en was op zoek naar een nieuwe club. Zowel Standard als Anderlecht slaagden er niet in om een persoonlijk akkoord te vinden met de speler.

Uiteindelijk zal Mmaee bij Dinamo Zagreb tekenen, meldt Tavolieri. De deal zal binnenkort helemaal rond zijn en hij tekent er voor drie of vier jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties