Done Deal: strijd tegen degradatie nu al op scherpst van de snee, doelman die eigen ploegmaat ooit rood aansmeerde versterkt de rangen

Done Deal: strijd tegen degradatie nu al op scherpst van de snee, doelman die eigen ploegmaat ooit rood aansmeerde versterkt de rangen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KV Kortrijk heeft een nieuwe doelman. Zijn club Viking heeft laten weten dat Patrik Gunnarsson de troepen van Kortrijk zal komen versterken. Hij is ondertussen vertrokken naar België om er alles te regelen.

Misschien kent u de IJslander nog? Doelman Patrik Gunnarsson kreeg het in 2021 in een wedstrijd met zijn team Viking een keertje aan de stok met David Brekalo, een ploegmaat. De discussie laaide zo hoog op dat Brekalo zijn doelman tot twee keer toe op een por trakteerde.

De doelman viel toen in blessuretijd theatraal neer en greep naar het gelaat. Gevolg: Brekalo werd met een rode kaart naar de kant gestuurd. Gelukkig voor de twee kemphanen kwam de zege uiteindelijk niet in het gedrang. 

Viking FK keeper Patrik Gunnarsson gets his own teammate, David Brekalo, sent off after this ridiculous play acting 😳🎭pic.twitter.com/7yGvlSacov

— Gilles 🇳🇬🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 (@_Grimanditweets) November 28, 2021

Nu is de IJslander na verschillende jaren bij Viking op weg naar een nieuw buitenlands avontuur. De 23-jarige doelman is momenteel onderweg naar België, waar hij zijn medische testen zal gaan afwerken om daarna een contract te tekenen.

Na drie jaar bij Viking komt er een Belgisch avontuur aan voor Gunnarsson. Hij vindt bij De Kerels met coach Freyr Alexandersson wel een landgenoot terug. Kortrijk leek eerder voor Paul Nardi te gaan, maar het is uiteindelijk Gunnarsson geworden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties