CPL-club komt met groot nieuws: ex-kapitein wordt algemeen directeur

CPL-club komt met groot nieuws: ex-kapitein wordt algemeen directeur
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Wouter Corstjens wordt de nieuwe algemeen directeur van Patro Eisden Maasmechelen. Hij neemt over van afscheidnemend CEO Olivier Boyen.

Groot nieuws vanuit Limburg. Bij Patro Eisden gaat ex-speler Wouter Corstjens aan de slag bij de club als algemeen directeur.

'Olivier Boyen neemt na 1,5 jaar afscheid als CEO van Patro Eisden en geeft de fakkel door aan Wouter Corstjens (37), de ex-kapitein van Patro, die algemeen directeur wordt', klinkt het bij Patro.

Corstjens stopte na afgelopen seizoen met voetballen. Hij was actief bij heel wat Belgische clubs, zoals onder meer KVC Westerlo, KAA Gent en Lierse. In 2020 trok hij naar Patro.

"Na vele jaren voorop in de strijd te gaan als speler voor Patro ben ik verheugd en trots dat ik mijn engagement voor deze club met veel overgave kan verderzetten in mijn nieuwe rol als algemeen directeur", reageerde Corstjens zelf op de clubwebsite.

"Ik ben 4 jaar geleden met een duidelijk doel naar Patro gekomen. Promoveren. Ik zal ook vanuit mijn nieuwe functie er alles aan doen om dit opnieuw proberen te bereiken. Ik ben onze eigenaar Coley Parry dankbaar dat ik zijn vertrouwen krijg. Ook wens ik Olivier Boyen te bedanken voor de vlotte transitie in de voorbije weken en voor het leggen van de stevige fundamenten waar ik verder op kan bouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties