Gaat de bal aan het rollen? 'Romelu Lukaku staat alweer een stapje dichter bij zijn nieuwe club'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Gaat de bal aan het rollen? 'Romelu Lukaku staat alweer een stapje dichter bij zijn nieuwe club'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Komt er eindelijk beweging in het transferdossier van Romelu Lukaku? De aanvaller mag alvast hopen van wel. PSG heeft zich officieel gemeld voor Victor Osimhen.

Romelu Lukaku heeft zijn keuze alvast gemaakt. De Rode Duivel wil voor SSC Napoli gaan voetballen. Al moet het gezegd: Big Rom neemt de nodige risico's door te wachten op Partenopei.

Napoli moet namelijk eerst Victor Osimhen zien te verkopen. Manchester United en Chelsea FC knapten al af op de hoge vraagprijs. L'Equipe weet dat PSG de onderhandelingen wil starten.

Lukaku Romelu
© photonews

Voor de duidelijkheid: de Franse grootmacht is niét van plan om de afkoopsom van 130 miljoen euro op tafel te gooien. PSG denkt eerder aan een bedrag dat schommelt rond honderd miljoen euro. Dat is volgens Transfermarkt overigens ook de marktwaarde van de Nigeriaanse aanvaller.

Napoli heeft de gesprekken alvast niet afgewezen. Ook Partenopei beseft dat Osimhen zelf aast op een verhuis, terwijl zijn vervanger eigenlijk al klaar staat. Bovendien moet Lukaku veertig miljoen euro kosten. Er blijft dus nog een zakcentje over. 

Gaat Romelu Lukaku een transfer maken naar SSC Napoli?

De kans is dus iets groter dat Lukaku sneller dan verwacht naar Italië kan reizen. In Napels zal Big Rom herenigd worden met Antonio Conte. De nieuwbakken coach van Napoli werkte bij Internazionale FC al héél succesvol samen met de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties