"Lukaku naar Anderlecht zou te gek zijn": hoe zit het met de plannen van Big Rom?

"Lukaku naar Anderlecht zou te gek zijn": hoe zit het met de plannen van Big Rom?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Romelu Lukaku gaf voor het EK aan dat hij 'sneller dan verwacht' zou terugkeren naar RSC Anderlecht. Dat zouden ze bij paars-wit bijzonder graag zien. Toch lijkt het deze zomer wat anders te gaan worden.

"Het zou geweldig zijn als hij terugkwam. Voor mij zou het een droom zijn, echt gek, om met hem te spelen bij RSC Anderlecht", gaf Théo Leoni deze week nog aan bij Sudpresse over de mogelijke komst van Romelu Lukaku.

De speler van paars-wit beseft echter ook dat het er deze zomer niet van zal komen, omdat de vraagprijs voor Lukaku met 30 miljoen euro veel en veel te hoog ligt voor Anderlecht. En dus zal het een kwestie van wachten worden en blijven.

Romelu Lukaku heeft zijn keuze alvast gemaakt, zo lijkt het. De Rode Duivel wil volgens Italiaanse bronnen voor SSC Napoli gaan voetballen en zo opnieuw werken onder Antonio Conte, met wie hij in het verleden altijd een goed contact had.

Driejarig contract bij Napoli?

De nieuwbakken coach van Napoli werkte bij Internazionale FC al héél succesvol samen met de Rode Duivel. Op clubniveau naderen Chelsea en de Zuid-Italianen ondertussen ook stilaan een vergelijk richting een contract tot juni 2027.

Er zou volgens Nicolo Schira zo'n 25 miljoen euro voor hem betaald worden, waarna de Rode Duivel jaarlijks zo'n 6,5 miljoen euro zou kunnen vangen. Op die manier moet een terugkeer naar Neerpede nog niet meteen verwacht worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties