Transferbroeihaard bij Standard: Rouches willen twee dossiers zo snel mogelijk afhandelen

Transferbroeihaard bij Standard: Rouches willen twee dossiers zo snel mogelijk afhandelen
Foto: © photonews
Word fan van Standard! 2420

Standard zal nog flink uit zijn pijp moeten komen op de transfermarkt om een competitieve ploeg samen te stellen. Ze haalden al vrij veel spelers, maar moeten er ook heel wat vervangen. Zo ook Kelvin Yeboah...

De Italiaans/Ghanese spits werd vorig seizoen gehuurd van Genoa en bij de Rouches hadden ze hem dit seizoen graag teruggehaald omdat ze tevreden waren over de 24-jarige aanvaller. 

Die is nu echter op weg naar MLS-ploeg Minessota United. Standard volgt intussen wel een andere piste, waar een deal wel heel nabij lijkt. De aanvaller zou intussen zelfs al in Luik gespot zijn.

De 28-jarige Zuid-Afrikaanse international scoorde drie doelpunten in 15 Ligue 1-wedstrijden in het afgelopen seizoen. Hij kende wel redelijk wat blessures en wil zich bij Standard herlanceren.

Standard wil snel handelen, want ook clubs als Montpellier en Angers hadden hem op de radar staan. En ook een ander dossier willen ze afronden, dat van Ilay Camara.

De rechtsback van RWDM staat al een tijdje op het lijstje en wil ook graag naar de boorden van de Maas verhuizen. RWDM wil hem echter niet laten gaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties