📷 Club Brugge stelt in één klap niet één of twee, maar drie (!) nieuwe wedstrijdshirts voor

📷 Club Brugge stelt in één klap niet één of twee, maar drie (!) nieuwe wedstrijdshirts voor
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 5781

Club Brugge werkt sinds dit seizoen samen met Castore voor de wedstrijdshirts. In de oefenwedstrijden trad blauw-zwart steevast in de witte uitrusting aan. Vandaag stelde de Belgische landskampioen in één klap drie nieuwe shirts voor.

Club Brugge wisselde Macron in het tussenseizoen in voor Castore. Het Britse sportmerk is vanaf heden verantwoordelijk voor de shirts van de Belgische landskampioen. Leuk om weten: Castore kleedt eveneens Max Verstappen en Andy Murray.

Enkele weken geleden werden de witte shirts voor buitenshuis al voorgesteld. Het blijft wachten op de nieuwe thuisoutfit, maar dat wil niet zeggen dat Club Brugge en Castore geen nieuws te melden hebben.

Vandaag werden de outfits voor de doelmannen voorgesteld. Simon Mignolet en Nordin Jackers kunnen de komende maanden kiezen uit maar liefst drie héél leuke shirts in drie verschillende kleuren.

Wanneer stelt Club Brugge het nieuwe thuisshirt voor?

Roze, geel en… blauw. Het moet gezegd: de ontwerpen van Castore zijn meer dan geslaagd. Club Brugge speelt komende zaterdag de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. Krijgen we het nieuwe thuisshirt te zien tijdens de Supercup?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties