🎥 Op z'n Jans! Met dit héél leuke filmpje maakt Anderlecht de contractverlenging van Vertonghen wereldkundig

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
🎥 Op z'n Jans! Met dit héél leuke filmpje maakt Anderlecht de contractverlenging van Vertonghen wereldkundig
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4206

RSC Anderlecht heeft de contractverlenging van Jan Vertonghen officieel naar buiten gebracht. Naar (moderne) gewoonte gebeurt dat met een post op de sociale media. En het moet gezegd: het paars-witte communicatieteam heeft wederom prachtig werk afgeleverd.

Jan Vertonghen heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract bij RSC Anderlecht. In tegenstelling tot eerdere berichten gaat het om een overeenkomst voor één seizoen, maar zonder een optie voor een extra jaargang.

Het is de bedoeling dat alle partijen na het seizoen een nieuwe evaluatie maken. "Ik wil enkel doorgaan als ik de speler kan zijn die Anderlecht verdient", liet Super Jan na vorig seizoen nog optekenen.

Vertonghen Jan
© photonews

Wel, die stelling zal na het seizoen opnieuw gelden. Het was Vertonghen zelf die de primeur nam om zijn contractverlenging openbaar te maken.

Maar ondertussen heeft ook de Belgische recordkampioen het nieuws via de sociale media verspreid. En het moet gezegd: eenvoud siert. Naar het beeld van Vertonghen zelf, quoi.

Het communicatie- en marketingteam van Anderlecht leverde de voorbije jaren enkele pareltjes van mededelingen af. De terugkeer van Vincent Kompany, de transfer van Thorgan Hazard, de filmpjes om de fans warm te maken voor de derby's tegen Union SG: stuk voor stuk om duimen en vingers af te likken.

De aankondiging van de contractverlenging van Super Jan mag - in alle eenvoud - in dat rijtje geplaatst worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties