Clubicoon keert na 30 jaar terug naar Bosuil voor galamatch

Robbie Maes
| 6 reacties
Clubicoon keert na 30 jaar terug naar Bosuil voor galamatch
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Komende zaterdag staat Royal Antwerp FC klaar voor een belangrijke generale repetitie voor de start van de Jupiler Pro League. De Great Old speelt thuis een prestigieuze galawedstrijd tegen het Italiaanse Parma Calcio.

Clubicoon Hans-Peter Lehnhoff zal ook aanwezig zijn bij dit evenement, wat veel enthousiasme heeft aangewakkerd onder de supporters van de Great Old.

De 61-jarige Duitser, die tussen 1987 en 1994 voor Antwerp speelde, deelde volgende bericht via sociale media: "Beste supporters van de wereld. Ik zal erbij zijn tijdens de galawedstrijd tussen Antwerp en Parma. Jij ook? Tot zaterdag op de Bosuil."

Lehnhoff was zelf aanwezig tijdens de historische Europacup II-finale op Wembley in 1993, waar Antwerp het opnam tegen Parma en de Italianen zegevierden met 1-3.

De ontmoeting van zaterdag belooft dus niet alleen een sportief spektakel te worden, maar ook een moment van nostalgie en eerbetoon aan het rijke verleden van beide clubs. Na deze galawedstrijd begint Antwerp zijn campagne in de Jupiler Pro League met een uitwedstrijd tegen Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties