Ferrera zint op revanche: "We hebben ons erover moeten zetten"

Robbie Maes
| 0 reacties
Ferrera zint op revanche: "We hebben ons erover moeten zetten"
Foto: © photonews
Word fan van RWDM! 36

Yannick Ferrera degradeerde vorig seizoen met RWDM. Ondanks de tegenslag heeft hij een nieuw contract getekend en richt hij zijn pijlen op een krachtig herstel van de club.

"Of die degradatie al vergeten is? Die zullen we nooit vergeten, maar we hebben ons erover moeten zetten", vertelt Ferrera aan Het Nieuwsblad.

Toch kijkt Ferrera optimistisch naar de toekomst: "We hebben een groep die bereid is om te strijden en te bewijzen dat we terug kunnen komen op het hoogste niveau."

Ferrera erkent dat eenheid en de juiste instelling cruciaal zijn voor succes: "Alle neuzen moeten in dezelfde richting staan als we onze doelstellingen willen behalen."

"Het transferbeleid heeft een belangrijke rol gespeeld in deze vernieuwde aanpak. Het verschil met vorig seizoen is dat de huidige huurlingen hier wíllen zijn. De huidige lading huurlingen wil hier écht zijn, ze voelen dat we hier vertrouwen hebben in hen."

RWDM start de Challenger Pro League op 17 augustus met een thuiswedstrijd tegen Patro Eisden. De doelstelling van de club uit Molenbeek is om zo snel mogelijk terug in Eerste Klasse te geraken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties