Manchester City speelt het keihard: 'Sterkhouder heeft akkoord met Al Nassr, maar Engelsen willen méér geld én stellen ultimatum'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Manchester City speelt het keihard: 'Sterkhouder heeft akkoord met Al Nassr, maar Engelsen willen méér geld én stellen ultimatum'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Manchester City en Al Nassr FC onderhandelen nog steeds over de transfer van Ederson. De Braziliaanse doelman heeft al enkele weken een akkoord met de Saoedische topclub op zak, maar de Engelsen willen boter bij de vis.

Ederson is (hoogstwaarschijnlijk) de volgende sterkhouder van een Europese topclub die voor het Saoedische geld zal kiezen. De Braziliaanse doelman van Manchester City heeft een akkoord met Al-Nassr FC op zak.

De 30-jarige doelman kan zijn toekomst veilig stellen door richting het Midden-Oosten te trekken. Bij Al Nassr ligt een contract voor twee seizoenen klaar. Ederson kan er maar liefst dertig miljoen euro seizoen gaan verdienen. Bonussen en premies niét inbegrepen.

Ederson Manchester City
© photonews

Manchester City wil echter boter bij de vis. Al Nassr is bereid om dertig miljoen euro te betalen voor de Braziliaanse doelman. Voor de volledigheid: zijn contract in het Etihad Stadium loopt nog tot 2026.

The Citizens zijn echter niét akkoord met dat bedrag. Meer zelfs: er gaapt momenteel - Manchester City mikt op vijftig miljoen euro - een enorme kloof tussen beide partijen. En de voorbije weken hebben de onderhandelingen weinig tot niets uitgehaald.

Kan Al Nassr Manchester City overtuigen om Ederson te laten gaan?

Ederson heeft zelf intern al aangegeven dat hij richting Saoedi-Arabië wil verhuizen. De bal ligt in het kamp van Al Nassr. De Saoedi's hebben nog tot het einde van de maand de tijd om Manchester City te overtuigen. Daarna wil de Engelse landskampioen niét langer meewerken aan een verhuis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties