OFFICIEEL: Een nieuwe dag, een nieuwe handtekening! Ook vandaag pakt Real Madrid uit met topnieuws

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
OFFICIEEL: Een nieuwe dag, een nieuwe handtekening! Ook vandaag pakt Real Madrid uit met topnieuws
Foto: © photonews
Word fan van Real Madrid! 1562

Een dag na de festiviteiten rond Kylian Mbappé heeft Real Madrid wederom goed nieuws te melden. Luka Modric heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract.

Het Estadio Santiago Bernabeu was gisteren nog het decor voor de spectaculaire voorstelling van Kylian Mbappé. De Fransman moet dé nieuwe ster van Real Madrid worden.

Maar dat wil niet zeggen dat de andere (en oudere) sterren afgeserveerd worden. Ook vandaag komt De Koninklijke namelijk met nieuws op de proppen.

Luka Modric heeft zijn krabbel gezet onder een contractverlenging. De voormalige Gouden Bal - zijn contract was aan het einde van vorig seizoen afgelopen - tekent voor één seizoen bij.

Florentino Perez én Modric zelf lieten na de Champions League-winst al in hun kaarten kijken. Al leek het huwelijk tussen de Kroaat en Real Madrid enkele maanden geleden nog op ramkoers te liggen.

Modric Luka
© photonews

Real Madrid weigerde vorige zomer een Saoedische aanbieding, terwijl Modric de afgelopen maanden geen basispion meer was. Die brokken lijken intussen volledig gelijmd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties