Zulte Waregem wil gaan shoppen in eigen land: club wil doorduwen voor CPL-speler

Zulte Waregem wil gaan shoppen in eigen land: club wil doorduwen voor CPL-speler
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Zulte Waregem kon afgelopen seizoen niet promoveren naar de Jupiler Pro League, terwijl dat wel duidelijk de bedoeling was. Nu wil de club er alles aan doen om een goed elftal samen te stellen om opnieuw voor promotie te strijden.

Zulte Waregem eindigde afgelopen seizoen op de vijfde plaats in de Challenger Pro League. Het was wel duidelijk dat de club enorm graag weer naar 1A zou promoveren.

Om weer mee te strijden voor promotie is de club nu bezig met het aantrekken van nieuwe spelers. Coach Sven Vandenbroeck kondigde eerder al aan dat er op bepaalde posities nog versterking moest komen.

Volgens onze informatie zou Zulte Waregem nu zeer geïnteresseerd zijn in Yentl Van Genechten. Er kwam al een aanbod van de club voor de rechtsachter.

Van Genechten ligt nog één jaar onder contract bij KAS Eupen, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de CPL. Dit zou dus geen slecht moment zijn om voor een nieuwe uitdaging te kiezen.

Zulte Waregem zou hard doorduwen voor zijn komst. Hij trok in 2022 naar KAS Eupen waar hij 63 wedstrijden speelde. Hij scoorde er twee keer en was goed voor drie assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties