Grote verrassing in eerste basisopstelling op komst bij KRC Genk

Grote verrassing in eerste basisopstelling op komst bij KRC Genk
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk! 2007

KRC Genk speelt nog één oefenwedstrijd en nadien moeten de Limburgers klaar zijn voor het echte werk. Ze spelen op de eerste speeldag tegen Standard.

KRC Genk verloor haar laatste twee oefenwedstrijden. Eerst werd het 3-1 tegen Feyenoord en woensdag verloren de Limburgers met 1-2 van Go Ahead Eagles.

Toch is er een speler die deze voorbereiding op een positieve manier opvalt: Ibrahima Sory Bangoura. Hij maakte al veel indruk op het middenveld en zou tijdens de eerste speeldag wel eens in de basis kunnen staan.

"Ik licht er niet graag individuele spelers uit, maar Bangoura is inderdaad bezig aan een goede voorbereiding", begon coach Thorsten Fink bij Het Belang van Limburg.

"Voorlopig zie ik geen reden om hem uit de ploeg te halen tegen Lille of voor de competitiestart tegen Standard. Hij heeft de volledige voorbereiding meegemaakt, terwijl Patrik (Hrosovsky n.v.d.r.) nog maar net terug is."

Op 20 juli speelt Racing Genk haar laatste oefenwedstrijd tegen LOSC. Een week later, op 28 juli, ontvangen ze Standard in de Cegeka Arena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties